Compleet trainingsaanbod
voor ev-specialisten

In samenwerking met GMTO biedt ev-pro gecertificeerde trainingen m.b.t. elektrische en hybride auto’s. Monteurs en autotechnici kunnen zo onder meer hun vaardigheden verder verbeteren en blijven op de hoogte van nieuwe technologie├źn, trends en ontwikkelingen.

Persoonlijke begeleiding
Om diagnose te kunnen stellen aan een elektronisch systeem is zowel systeemkennis, als praktische kennis vereist. Monteurs en technici worden daarom gericht opgeleid, op verschillende niveaus. Daarbij helpt en begeleidt ev-pro de monteur en technicus ook in de praktijk.

De trainingen bieden wij samen met een veiligheids- en marketingpakket aan in verschillende pakketten. Het veiligheidspakket is zorgvuldig samengesteld met alle benodigde equipment en gereedschappen om aan een elektrisch of hybride voertuig onderhoud te plegen of een diagnose te kunnen stellen. Het marketingpakket is gevuld met verschillende promotiematerialen om naar je klanten uit te stralen dat je gespecialiseerd bent in het onderhouden en diagnosticeren van elektrische en hybride voertuigen.

Meer informatie

Meer informatie?

Neem contact op met Erik van Lier

Mail

Trainingskalender

Training Locatie Startdatum
Hybride & EV 3 Eemnes
donderdag 13 juni 2024
Hybride & EV 1 Heerlen
maandag 9 september 2024
Hybride & EV 4 Eemnes
maandag 9 september 2024
Hybride & EV 2 Heerlen
maandag 23 september 2024
Hybride & EV 3 Heerlen
dinsdag 15 oktober 2024
Hybride & EV 4 Heerlen
dinsdag 5 november 2024