ev-pro

Ev-pro is speciaal ontwikkeld voor autobedrijven die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in onderhoud aan en verkoop van elektrische en hybride voertuigen.

Als ev-pro ben je dé vertrouwde specialist voor alle elektrische en hybride auto’s. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd volgens de fabrieksinstructies, dus met behoud van de fabrieksgarantie.

Als ev-pro specialist ben je getraind en gecertificeerd volgens de geldende NEN 9140 norm. Ook heb je alle benodigde speciale gereedschappen en apparatuur in de werkplaats.

Gecertificeerde specialisten
Ruim assortiment in occasions
Gespecialiseerd in ev en hybride

Occasions

Binnenkort lanceert ev-pro een occasionmodule voor elektrische en hybride auto’s. Deze handige tool toont het assortiment EV’s en hybrides die bij alle ev-pro centers worden aangeboden.

Door deze samenwerking is het aanbod occasions nóg groter. De auto’s zijn volledig gekeurd door de ev-pro specialisten en worden afgeleverd met complete onderhoudsgeschiedenis en een actueel diagnoserapport. Die extra stap die AllParts met ev-pro zet in het certificeren van EV en hybride occasions is echt een meerwaarde voor de klant. Het geeft de consument het vertrouwen een goede en gekeurde auto te kopen.

Universele autobedrijven, gespecialiseerd in elektrische en hybride voertuigen

Word ev-pro

Aanmelden

Vind een vestiging bij u in de buurt

Alle vestigingen