ev-pro worden

Ev-pro is speciaal ontwikkeld voor autobedrijven die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in onderhoud aan en verkoop van elektrische en hybride voertuigen.

Compleet concept
Het ev-pro concept is ontstaan uit de groeiende vraag van autobedrijven naar goed opgeleid en gecertificeerd technisch personeel. Samen met GMTO biedt AllParts daarom een compleet pakket aan trainingen en opleidingen volgens NEN 9140 normering. Met die modules garandeert het ev-pro concept dat monteurs veilig en kundig kunnen werken aan alle ev’s en hybrides.

Daarnaast reiken we marketingtools aan om onze EV en hybride specialisatie onder de aandacht van geïnteresseerden te brengen. Zo bied je als autobedrijf een totaalpakket, waarmee je consumenten laat zien dat zij met hun EV of hybride bij jou aan het juiste adres zijn en zij niet je deur voorbij rijden.

Startpakketten
Er zijn verschillende ev-pro startpakketten. Zo kunt u zelf kiezen welke trainingen, hulpmiddelen en commerciële tools u nodig heeft. De basisvoorwaarden van het ev-pro concept lopen synchroon met het Hybride label van GMTO. Dat maakt ev-pro geschikt voor alle universele autobedrijven, ongeacht of u lid bent van een garageconcept.

Meer informatie?

Neem contact op met Erik van Lier

Mail

meld u aan