Wees klaar voor de toekomst

Met een ev-pro laadvoorziening

Steeds meer klanten en medewerkers kiezen voor elektrische auto’s. Easee biedt de flexibiliteit om klein te starten en wanneer de vraag stijgt gemakkelijk het aantal laadpunten uit te breiden. De lader kan zowel op 1- als op 3-fasen laden en ondersteunt laden van 1,4 tot 22 kW. 

De laadpalen van Easee maken gebruik van Load Balancing, waarmee het laadpunt het beschikbare vermogen tussen alle laders verdeelt. Om de laadervaring te optimaliseren heeft Easee de Equalizer ontworpen. Deze vermijdt overbelasting en stroomuitval tijdens het laden van de elektrische auto(‘s). Ook verzorgt de Equalizer de automatische Load Balancing tussen het laadpunt en het gebouw.

Easee biedt zowel laadpalen als een wandmodel aan. De laadvoorziening kan worden geïnstalleerd en gemonteerd door een gecertificeerde monteur. Het eventuele graafwerk en de aanpassingen in de meterkast worden dan van A tot Z geregeld. Ben jij benieuwd naar wat er mogelijk is bij jouw bedrijf? Vraag een offerte aan om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?

Neem contact op met Noah Molenaar

Mail

Laadvoorzieningen

Vanaf € 900,-

Easee wandmodel

Inclusief Easee Charge

Inclusief Equalizer

Beheren via de app

Offerte aanvragen
Vanaf € 1.400,-

Easee 1-way

Inclusief Easee Charge

Inclusief Equalizer

Inclusief Base 1-way

Beheren via de app

Offerte aanvragen
Nu vanaf € 2.100,-

Easee 2-way

Inclusief Easee Carger 2x

Inclusief Equalizer

Inclusief Base 2-way

Beheren via de app

Offerte aanvragen

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Een extra service voor jouw klanten
Beheren in de Easee app
Geld verdienen met jouw laadvoorziening